h

Hulpdienst

De SP Zwolle heeft een eigen vernieuwde Hulpdienst waar u terechtkunt met allerlei vragen en problemen. Er kan op verschillende gebieden hulp geboden worden, omdat er vanaf heden gewerkt wordt met een backoffice, waarbij actieve leden van de SP Zwolle die specialistische kennis bezitten een belangrijke rol spelen.
 
De medewerkers van de Hulpdienst helpen u met informatie en advies, vullen formulieren voor u in en verwijzen u indien nodig naar mensen die u verder kunnen helpen. De service is gratis en voor iedereen. In het algemeen kunnen mensen terecht met vragen over lonen, uitkeringen, huren, consumentenzaken en hulp bij solliciteren. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijk gesprek met iemand te hebben voor een luisterend oor.
 
De hulpdienst van de SP Zwolle kan geen financiële steun bieden. Daarnaast kan er geen hulp worden geboden op het gebied van strafrecht of procedures bij het (kanton)gerecht. Voor schuldenregelingen en belastingaangiften van uw onderneming zal u doorverwezen worden. Er kan geen medische zorg geboden worden.
 
Heeft u een probleem waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken? Bel of Whatsapp onze Hulpdienst voor een afspraak: 06-39550536of mail naar hulpdienstzwolle@sp.nl.
 
 
 
 

 

U bent hier