h

Hulpdienst

De SP Zwolle heeft een eigen vernieuwde Hulpdienst waar u terechtkunt met allerlei vragen en problemen. Er kan op verschillende gebieden hulp geboden worden. Wij werken met een frontoffice van mensen die de Hulpdienst leiden, en met een backoffice. Die backoffice bestaat uit veel actieve leden van de SP Zwolle die specialistische kennis bezitten. Zo kunnen we u in veel gevallen helpen.
 
De medewerkers van de Hulpdienst helpen u met informatie en advies, vullen formulieren voor u in en als dat nodig is verwijzen ze u door naar mensen of instanties die u verder kunnen helpen. U kunt bij ons terecht met vragen over lonen, uitkeringen, huren, consumentenzaken en nog veel meer. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijk gesprek met iemand te hebben voor een luisterend oor.
Deze service is gratis en voor iedereen, dus ook voor mensen die niet lid zijn van de SP. 
 
De hulpdienst van de SP Zwolle kan geen financiële steun bieden. Daarnaast kunnen wij geen hulp bieden op het gebied van strafrecht of procedures bij het (kanton)gerecht. Voor schuldenregelingen en belastingaangiften (van uw onderneming) zullen wij u doorverwijzen naar mensen of instanties die daar verstand van hebben. Wij bieden ook geen medische zorg.
 
Heeft u een probleem waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken? Bel of whatsapp onze Hulpdienst voor een afspraak: 06-39550536of mail naar hulpdienstzwolle@sp.nl.
 
 
 
 

 

U bent hier