h

Vacaturebank SP Zwolle

De SP is een partij die staat voor een sociale en solidaire samenleving. Veel mensen vinden dat belangrijk. Wil jij ook bij een succesvolle en groeiende politieke partij horen die zich onderscheidt van alle andere partijen? Sluit je dan aan bij de SP. De SP is altijd actief, ook als er geen verkiezingen zijn. En jij kunt helpen!


Hoe te reageren?

Spreekt één van de voorgaande vacatures je aan? Ben je SP-lid en herken je jezelf in deze taken? Mail dan met zwolle@sp.nl en doe mee!

(reserve)Tribune bezorger (m/v).

De Tribune is het vierwekelijkse magazine van de SP. Met de Tribune en onze nieuwsbrief „Spotlicht” houden we leden op de hoogte van alle ontwikkelingen in de SP en de samenleving.

We zoeken bezorgers én reserve-bezoekers zodat dit maandelijks terugkerende klusje soepel en snel geklaard kan worden. Afhankelijk van de grootte van de wijk kost je dit één tot drie uurtjes in de maand. Indien je kiest als reserve te fungeren kun je opgeroepen worden indien een reguliere bezorger uitvalt in geval van ziekte

 

SP folderaar (m/v).

De SP voert regelmatig actie. Eén vorm van actievoeren is huis-aan-huis folderen. Bijvoorbeeld met landelijke acties als 'Actie Noodrem' of rond verkiezingen.
Voor het folderen zoeken we altijd veel mensen, want veel handen maken zeker in dit geval het werk lichter. Het meest ideaal zou zijn dat we in iedere wijk meerdere personen hebben die ons daarbij helpen.

 

U bent hier