h

SP geeft kleur en smaak aan Zwolse Valentijn

14 februari 2006

SP geeft kleur en smaak aan Zwolse Valentijn

‘Is de SP ook jouw stille liefde?’ vraagt de valentijnskaart die de SP op 14 februari in Zwolle heeft verspreid. De actie ‘Stille Liefde’ heeft als doel kiezers op originele wijze kennis te laten maken met de SP van nu; een uitstekend alternatief voor het collegebeleid van de afgelopen vier jaar. De SP is over de jaren uitgegroeid tot een sterke partij met eigen haalbare plannen. De partij wil 7 maart hét alternatief zijn voor kiezers die een sociaal beleid willen, maar deze niet gekregen hebben toen ze vier jaar geleden op PvdA, GroenLinks/De Groenen, CDA en ChristenUnie stemde.

Is de SP ook jouw stille liefde?Qua ledenaantal is de SP nu de derde partij van Nederland. De peilingen tonen winst aan. Uit onderzoek van de gemeente blijkt dat twintig procent van de Zwollenaren zegt zich thuis te kunnen voelen bij de SP. Met het nieuwe logo (sinds zaterdag 4 februari heeft de SP een nieuwe huisstijl) wil de SP nu ook naar buiten treden als de partij van formaat die het nu al enige tijd is.

Dinsdagochtend worden de kaarten uitgedeeld van 8:00 tot 9:00 bij het Lübeckplein aan de achterzijde van het station. Daarna wordt er vanaf 11:00 - 15.00 uur bij het Kerkbrugje actie gevoerd. Het kerkbrugje zelf zal toepasselijk versierd worden, voorbijgangers krijgen suikerhartjes en de speciale Valentijnskaart aangereikt. Tevens is het verkiezingsprogramma en andere informatie aan de kraam verkrijgbaar.

Is de SP ook jouw stille liefde?

U bent hier