h

Sportieve opening in Indische buurt

20 september 2006

Sportieve opening in Indische buurt

Op zaterdag 23 september wordt het gerenoveerde sportveldje aan de Bankastraat opnieuw in gebruik genomen. Om 11.00 uur vindt de officiƫle handeling plaats, waarna er tal van sportactiviteiten zijn. Zo zal een team van gemeenteraadsleden het opnemen tegen een team met buurtbewoners in een volleybalwedstrijd.

Hieraan doet ook ons raadslid Margriet Twisterling mee. Daarna wordt er nog gevoetbalt. Voor de jeugd is er capoeira, street-dance (workshop), skeeleren, een ballenbak en een demonstratie basketbal. Het beloofd dus een gezellige dag te worden.

De afdeling is aanwezig met de handtekeningenactie "Grijs op Reis" voor gratis openbaar vervoer voor 65+ers. Kom even gezellig langs voor een kennismaking of gesprek met ons actieve SP-team of help mee! Meer informatie of opgeven kan bij JanCoert Toerse (06-48153356).

U bent hier