h

Extra SPotcast in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen

11 februari 2007

Extra SPotcast in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen

Met nog een maandje te gaan tot de verkiezingen, startte de campagne van de SP officieel afgelopen zaterdag in Zwolle. Lijsttrekker Düzgün Yildirim en vele andere kandidaten stonden voorbijgangers in de Diezerstraat te woord. Onder het genot van een kop tomatensoep werden de standpunten van de SP eens even goed onder de loep genomen.

Berno van der Wal interviewt Düzgün Yildirim

SPotcast reporter Berno van der Wal was erbij en maakte er een podcast radiouitzending van. Een SPotcast met 'Straatpraat', geheel in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen. Je krijgt antwoorden op de vraag waarom je zou moeten gaan stemmen op 7 maart en je hoort lijsttrekkers en burgers praten over de verkiezingen op 7 maart.

Beluister of download hier de SPotcast

U bent hier