h

SP campagne start aanstaande zaterdag in Zwolle

7 februari 2007

SP campagne start aanstaande zaterdag in Zwolle

Met nog een maandje te gaan tot de verkiezingen, zal de campagne van de SP zaterdagmiddag 10 februari in Zwolle officieel van start gaan. Lijsttrekker Düzgün Yildirim en vele andere kandidaten zullen voorbijgangers in de Diezerstraat vanaf 12.00 tot 16.00 uur te woord staan en uitnodigen om onder het genot van een kop tomatensoep de standpunten van de SP onder de loep te nemen. Echte SP-fanaten kunnen zelfs een t-shirt met de beeltenis van Yildirim aanschaffen!

Stem dus Düz!

De SP gaat ook in Overijssel uit van een historische verkiezingsoverwinning. Wanneer Overijssel 7 maart net zo stemt als op 22 november, krijgt de partij zeven zetels in de nieuwe Statenzaal en wordt daarmee de derde partij in de provincie. Vandaar dat de SP het belangrijk vindt om de kiezer zo goed mogelijk te informeren over haar standpunten en ideeën. Voor de SP is in de komende vier jaar vooral het stoppen met de privatisering van de publieke sector een belangrijk punt. Andere speerpunten, zoals het vergroten van de inspraak van burgers, zijn terug te vinden in een folder die de SP zaterdag zal verspreiden. Ook het complete verkiezingprogramma is zaterdag beschikbaar. Voor meer informatie over standpunten kan men de website bezoeken: www.overijssel.sp.nl.

20 Februari is overigens ook een dag om te onthouden. Dan komt Jan Marijnissen samen met andere SP-kopstukken de campagne in Overijssel een dagje ondersteunen. Meer informatie over tijd en plaats volgt zo spoedig mogelijk.

U bent hier