h

SP nodigt kiezer uit voor verkiezingsfeestje

6 maart 2007

SP nodigt kiezer uit voor verkiezingsfeestje

Morgenavond is het zo ver, dan wordt bekend hoe de komende vier jaar de zetels in de Provinciale Staten verdeeld zijn. De SP hoopt op winst, grote winst. De partij komt dan ook niet bijeen in het provinciehuis, maar in café Kaya, op loopafstand van het provinciehuis. Behalve kandidaten en SP’ers uit heel Overijssel nodigt de SP ook al haar kiezers en sympathisanten om het feestje mee te komen vieren.

Op beeldschermen zal de verkiezingsuitslag live te volgen zijn. Daarnaast is er live muziek en wordt er naar verwachting massaal meegeblèrd met de campagne-nummers van Bob Fosko. Ervanuitgaande dat er reden zal zijn tot vreugde, zal vervolgens het feest losbarsten. Daarbij zijn lijsttrekker Düzgün Yildirim en alle andere nieuwe Statenleden natuurlijk aanwezig. Iedereen is vanaf 20:00 welkom in Café Kaya aan de Assendorperstraat (91). En de eerste twee drankjes krijgt u van de SP!

U bent hier