h

SPotcast #2

1 maart 2007

SPotcast #2

Vanaf 1 februari is SP Zwolle gestart met een eigen podcast, genaamd SPotcast. Iedere eerste week van de maand staat er op www.zwolle.sp.nl een nieuwe radiouitzending klaar om te downloaden voor je mp3-speler of om vanaf de site te beluisteren. SPotcast zal maandelijks actualiteiten brengen, gevoed door het bestuur en de fractie van SP Zwolle. Wat doet de afdeling op straat en in de raad? Aan de hand van een aantal vaste items wordt de luisteraar op de hoogte gebracht van diverse kwesties.

Vandaag is het 1 maart , dus een verse SPotcast staat klaar. Ga naar www.zwolle.sp.nl/podcast.

In de rubriek 'Straatpraat' vertelt tweede-kamerlid Agnes Kant waarom je op 7 maart moet gaan stemmen. 'Het geluid van…' is deze maand van tweede-kamerlid Hans van Leeuwen en we praten met beoogd fractievoorzitter Dick Beverwijk van SP Kampen in 'Oosterse wijsheid'. In 'Zwolle Actueel' legt raadslid Edwin Koster uit wat het probleem is met de fietsenstallingen bij het NS Station. Tot slot natuurlijk de column van Margriet Twisterling in 'Twisterling op stoom'.

SPotcast

U bent hier