h

SP wijkbezoek Indische buurt

8 juni 2007

SP wijkbezoek Indische buurt

Aanstaande zaterdag brengt de SP een bezoek aan de Indische buurt. Wijkbezoeken zijn één van de manieren van de SP om contact te houden met burgers. Tussen 13.00 en 16.00 uur lopen SP'ers door de wijk en bellen bij mensen aan voor een gesprekje over hun wijk.

SP afdelingsvoorzitter Joris de Koning: "Zo horen we nieuwe dingen van bewoners, en alleen al daarom weten we dat het wijkbezoek nuttig is. We krijgen informatie over wat belangrijke onderwerpen voor die bepaalde buurt zijn, en toetsen onze eigen ideeën daarover aan die van buurtbewoners. Zo voorkomen we ook dat we kantoorwijsheden gaan verkopen. Soms leidt zo'n wijkbezoek tot directe actie, en altijd kan de fractie er wel wat mee in de raad. Het is ook goed om als partij op straat aanspreekbaar te zijn voor burgers. Niet zelden gaat het gesprek namelijk over wat wij wel of niet goed doen, en dat is goed om te weten!".

U bent hier