h

SP: inzet 'De Flex' in Zwolle?

16 oktober 2008

SP: inzet 'De Flex' in Zwolle?

Tijdens de jaarconferentie van Nicis werd bekend gemaakt wie de winnaar is geworden van de Nicis ontwerpwedstrijd. Het winnende idee is 'De Flex'. Dat is een flexplex die te gebruiken is bij tijdelijk braakliggende veldjes.

Met 'De Flex' kunnen tijdelijke hang- en ontmoetingsplekken worden gecreeërd. Dit idee zoekt nog naar een plaats om in de praktijk te worden getest. De SP vraagt aan het college of Zwolle mogelijk die plek kan zijn.

SP Raadslid Edwin Koster: 'de gemeente Zwolle wil zich graag profileren als een innovatieve en creatieve organisatie. Kijk ook maar naar het 'investors in people' keurmerk. Het zou goed zijn als de gemeente Zwolle bekijkt of er in Zwolle mogelijkheden zijn om 'De Flex' te testen.'

Ook wil de SP graag weten of ook Zwolse ambtenaren ideeën hebben ingestuurd voor deze ontwerpwedstrijd.

Klik hier voor de schriftelijke vragen aan het college van B&W

U bent hier