h

SP wil start formulierenpilot opschorten

12 oktober 2008

SP wil start formulierenpilot opschorten

De SP zal morgen samen met de VVD en de ChristenUnie een motie indienen om de start van de pilot over de formulierenbrigade op te schorten totdat er een debat over dit onderwerp met de wethouder heeft plaatsgevonden. De gemeente wil volgende maand starten met de formulierenpilot. Echter, afgelopen maandag bleek dat er nog niet veel duidelijkheid kon worden gegeven over deze formulierenpilot.

Er bestaat onder andere onduidelijkheid over de samenwerking met de partners in de pilot en over de inzet van vrijwilligers. Tijdens de informatieronde konden deze vragen niet door de wethouder worden beantwoord. Ook vragen over de continuering van de subsidies aan organisaties bleef onbeantwoord. De Raad heeft daarom vorige week gevraagd om een meningsvormend debat met de wethouder. Voordat de wethouder start met de formulierenpilot is het verstandig om ook eerst de mening van de Raad te horen over dit onderwerp. Het is namelijk mogelijk dat er na het debat nog wijzigingen komen in de uitvoering van deze pilot, als de Raad andere accenten legt.

Klik hier voor de motie

Pilot formulierenbrigade lijkt op ordinaire bezuiniging

U bent hier