h

ZO-krant in Stadshagen

25 oktober 2008

ZO-krant in Stadshagen

Afgelopen zaterdagmiddag was de SP aanwezig in winkelcentrum Stadshagen. Daar werden de nieuwe ZO-kranten aan het winkelend publiek aangeboden. De SP informeert via de ZO-krant - ook buiten verkiezingstijd- een aantal keer per jaar wat er speelt in binnen- en buitenland. In de derde editie valt te lezen over eerlijk delen. Alle artikelen zijn hier te lezen.

Zaterdag werd het winkelend publiek een kleine vragenlijst voorgelegd waarbij aan hen gevraagd werd hoe zij over 'Na het zoet komt het zuur' dachten. Door het kabinet is bij hun aantreden aan de bevolking beloofd dat na jaren inleveren, het 'zure' leven, het 'zoete' leven zou aanbreken, waarbij ieder mens er qua koopkracht op vooruit zou gaan. De meeste mensen gaven aan dat zij er op achteruit zijn gegaan en nog steeds wachten op het zoete, ondanks de belofte van het kabinet.

Doe ook mee aan de koopkracht enquete van de SP die hier te vinden is.

Ook werd aan de passanten gevraagd wat zij van de verkeerssituatie in hun wijk vinden. De verkeerssituatie nabij de basisscholen werd als zeer onveilig aangegeven. Ook het brengen van kinderen naar school en (speel)vriendjes, waarbij de ouders soms via Hasselt of Westenholte om moeten rijden, werd als aandachtspunt genoemd.

U bent hier