h

Uitnodiging: Europadebat

19 december 2008

Uitnodiging: Europadebat

Meepraten over zaken die jou raken? Dat kan op maandagavond 26 januari tijdens het Europadebat & Netwerkevent YOUrope in Zwolle! Het wordt een interessante avond, die tegelijkertijd ook ontspannen en leuk is. Kom met vrienden, kom met collega's en ontmoet Europarlementariƫrs, kamerleden en experts.
Het centrale thema:
EUROPEES GELD
Waar gaat ons goede geld naar toe?

Waar gaat ons goede geld naar toe?
MAANDAG 26 JANUARI
INLOOP: 19.30 UUR, START: 20.00 UUR
STATENZAAL PROVINCIEHUIS
LUTTENBERGSTRAAT 2
ZWOLLE

In het debat in Zwolle draait het allemaal om Europees geld. Wat betalen we per hoofd in Overijssel aan Europa? Levert Europa ons voldoende op? Waar moet het Europese geld volgens jou naartoe? Naar inkomensondersteuning voor de landbouw? Innovatieprojecten? Of Europese studentenbeurzen? En hoe Europees voelen we ons in Zwolle en Overijssel door dat geld? Over deze en andere vragen gaan o.a. vier Europarlementariƫrs en een Tweede Kamerlid met elkaar en met het publiek in debat.

INTERACTIEVE DEBATTEN
Met o.a. Tweede Kamerlid Eddy van Hijum (CDA), Europarlementariƫrs Kartika Liotard (SP), Jan Mulder (VVD), Lily Jacobs (PvdA) en Corien Wortmann (CDA), Klaas Johan Osinga (LTO Noord) en gedeputeerde Dick Buursink (PvdA).

PRESENTATIE
Philip Walkate (cabaretier)

NETWERKBAR
Aansluitend aan het debat ben je welkom in de YOUrope NetwerkBar, waar je op een laagdrempelige en effectieve manier kunt netwerken en waar tal van organisaties zich presenteren. Denk hierbij aan Europese studentenorganisaties, politieke partijen, debatverenigingen, onderzoeksinstituten, etc.

TOEGANG EN BORREL
Gratis!
HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT.
MELD JE DIRECT AAN VIA:
www.europa-nu.nl/debat

Iedereen die deelneemt aan het debat maakt kans op een
verzorgde trip naar het Europees Parlement in Brussel!
Dit debat wordt georganiseerd in opdracht van het Europees
Parlement Bureau Nederland door bureau Winkelman & Van Hessen
in samenwerking met de Provincie Overijssel.

U bent hier