h

Belofte aan Westenholte over seniorencomplex snel inlossen

4 januari 2009

Belofte aan Westenholte over seniorencomplex snel inlossen

De bewoners van Westenholte moeten wat de SP betreft zo snel mogelijk worden geïnformeerd over de financiering van het aankomende seniorencomplex in Westenholte. Op het wijkplatform in november is beloofd om de bewoners, bij zowel goed als slecht nieuws, vóór 2009 te informeren over de financiering. Dat is niet gebeurd. De SP heeft daarnaast vernomen dat een belangrijke financier zich uit het project heeft teruggetrokken. Het is hoog tijd dat er duidelijkheid komt over de stand van zaken van dit project!

SP-raadslid Gert van Maurik: ‘Op het wijkplatform werd het ontwerp erg goed ontvangen door de mensen in Westenholte. Driezorg was bijzonder positief over de financiering van het project en heeft de mensen in Westenholte voor 2009 duidelijkheid beloofd. Ondertussen is het nieuwe jaar begonnen, maar we weten nog niets. Deze belofte moet zo snel mogelijk worden ingelost. Daar hebben de mensen in Westenholte wel recht op.’

De SP wil van de wethouder weten of deze financier zich daadwerkelijk heeft teruggetrokken en welke consequenties dat heeft (ook voor de planning). Daarnaast wil de SP weten waarom de belofte om de bewoners niet te informeren niet is ingelost en er nog onduidelijkheid is over de voortgang van de financiering. Bovendien wil de SP weten wat de huidige stand van zaken van het project precies is.

Klik hier voor de schriftelijke vragen aan B&W

U bent hier