h

65 minutenmanifestatie

7 oktober 2009

65 minutenmanifestatie


Vandaag heeft de FNV een 65 minutenmanifestatie gehouden om tegen de verhoging van de AOW leeftijd naar 67 jaar te protesteren. In heel Nederland hebben 25.000 mensen hun werk even gestaakt om duidelijk te maken dat de AOW leeftijd op 65 jaar moet blijven. Door hevige regenval is het protest in Zwolle na een half uur gestaakt. "Niet voor lang, want zo lang ze 67 willen, komen wij terug!" Aldus een FNV-lid die net een handtekening had gezet voor 65blijft65!

Vorige week hebben de werkgevers het overleg in de SER laten knappen. Er is geen gezamenlijk alternatief gekomen van werkgevers en werknemers tegen de verhoging van de AOW leeftijd. Dat betekent niet dat de SP het er zomaar bij laat zitten. Als we niets doen zal de regering haar plannen doordrukken en de AOW leeftijd verhogen naar 67 jaar.

U bent hier