h

SP wil harten Zwollenaren veroveren

12 februari 2010

SP wil harten Zwollenaren veroveren

Aankomende zaterdag zal de Zwolse SP in de Diezerstraat staan met een Valentijnsactie om de harten van de Zwollenaren te veroveren. Met een hartvormige flyer met daarop de tekst ‘Hebben wij een date op 3 maart?’ wil de Zwolse SP de kiezer verleiden om op de SP te stemmen.

SP-lijsttrekker Tjitske Siderius: ‘Mensen met een hart en liefde voor de thuiszorg, het onderwijs en veiligheid kunnen moeilijk anders dan SP stemmen. De SP heeft de publieke sector hoog in het vaandel, want deze houdt Zwolle leefbaar. Of het nu om leraren gaat die onze kinderen leren lezen, jongerenwerkers die voorkomen dat jongeren het slechte pad op gaan of de medewerkers van de Rova, Wezo en Pauropus die zorgen dat onze straten schoon blijven, allemaal werken zij samen aan een beter Zwolle. Dat moeten we koesteren, in stand houden en - waar zinvol - uitbreiden. Die mensen verdienen een hart onder de riem.’

GroenLinks en de PvdA flirten wel met de publieke sector, maar lijken last te hebben van bindingsangst’, concludeert Tjitske Siderius. ‘Ze hebben een geheime liefde voor de publieke sector, waar ze in hun stemgedrag nog niet voor durven uit te komen. Siderius: "Ik wil die partijen uitnodigen niet meer als een muurbloempje langs de kant te blijven staan, maar met ons tot handelen over te gaan om de publieke sector in Zwolle liefdevoller te behandelen. Dan kan er nog wel eens iets heel moois opbloeien".

U bent hier