h

Ook tijd voor Zwolse schoonmaak!

28 mei 2010

Ook tijd voor Zwolse schoonmaak!

Op zaterdag 29 mei zal de SP aanwezig zijn in winkelcentra AA-landen en Stadshagen om het publiek te informeren over de plannen van de SP voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. Onder de campagneslogan ‘Grote schoonmaak’ laat de SP weten dat het nu tijd is voor een grote schoonmaak in Den Haag. De SP zal de welbekende schuursponsjes uitdelen om samen met de Zwollenaren het Haagse beleid wat op te poetsen.

Fractievoorzitter Tjitske Siderius: ‘Juist nu heeft Nederland een sociale partij als de SP nodig. Na de jarenlange afbraak van sociale zekerheden en de te ver doorgevoerde marktwerking, is het tijd voor een links, sociaal beleid. Met onze Emile zijn wij er helemaal klaar voor!’

De doorrekening van het Centraal Plan Bureau van het verkiezingsprogramma van de SP liet zien dat het behalve sociaal en groen, ook haalbaar en betaalbaar is. De SP bewijst hiermee dat er ook een sociale uitweg uit de crisis is. Al deze voorstellen maken dat de SP koopkrachtkampioen is en als enige partij aan de portemonnee van mensen denkt.

De SP is vanaf 11:00 uur te vinden in winkelcentrum AA-landen en vanaf 14:00 uur in Stadshagen om aan de bezoekers folders en sponsjes uit te delen.

U bent hier