h

ROOD Zwolle: actie studiefinanciering groot succes!

6 mei 2010

ROOD Zwolle: actie studiefinanciering groot succes!

Spandoek ROOD

De actie van de jongerenafdeling in Zwolle, ROOD, gisteren op het bevrijdingsfestival kon op veel animo rekenen onder het publiek. Meer dan 1500 handtekeningen zijn er opgehaald voor het behoud van de studiefinanciering. Het merendeel van het publiek ziet niets in een leenstelsel, waarbij studenten na hun studie blijven zitten met een torenhoge schuld. 'De toegang van het onderwijs wordt bedreigd als straks alleen de rijken nog maar kunnen studeren', aldus Else Geenen, woordvoerder van ROOD Zwolle. 'Straks kunnen studenten van de collegebank richting de voedselbank.'

Tekenen voor behoud STUFI

Studenten wilden massaal tekenen voor behoud van de studiefinanciering

Tekenen voor behoud STUFI

Van collegebank naar voedselbank

U bent hier