h

Geen grootschalige Horeca in park Wezenlanden

30 november 2010

Geen grootschalige Horeca in park Wezenlanden

De SP ziet weinig in het plan voor een groot partycentrum in park de Wezenlanden. Hoewel de partij voorstander is van horeca in het park vindt deze het risico van overlast voor de omwonenden veel te groot. Horeca op kleinere schaal past beter bij het park en haar bezoekers. Daarnaast heeft de SP grote vraagtekens bij de gekozen locatie: deze ligt erg ver van de parkeergelegenheid, en dat zorgt voor logistieke problemen en onveilige situaties 's avonds.

SP-raadslid Edwin Koster: "Ik ben zelf gebruiker van het park, en ik wil graag een plek om een kop koffie te drinken of een ijsje te eten tijdens mijn wandelingen. Ik zit echter niet te wachten op een partycentrum op de weg.” Verder hekelde Koster, net als veel sprekers, het misgelopen communicatieproces met de omwonenden. “De bewoners blijven het gevoel hebben dat een plan hen door de strot wordt geduwd."

U bent hier