h

Rondje Raad: Frank Futselaar

11 december 2010

Rondje Raad: Frank Futselaar

In de rubriek Rondje Raad die eenmaal per twee weken in de Peperbus verschijnt, worden per toerbeurt nieuwe raadsleden voorgesteld. Ditmaal was SP-raadslid Frank Futselaar aan de beurt.

Futselaar vertelt dat hij op zijn best is als hij direct in contact kan komen met burgers, bijvoorbeeld door een buurt in trekken en mensen te vragen wat ze zelf graag anders en beter zouden willen zien in hun wijk. Futselaar: ‘ Zwolle is een prachtige stad, maar het kan altijd beter. Zeker in deze tijden van bezuinigingen dreigen er mensen buiten de boot te vallen en dat moeten wij als raad voorkomen.’ Verder maakt Futselaar zich zorgen over de formulierenterreur.

In deze link vindt u het gehele verhaal van Frank Futselaar.

U bent hier