h

Hebben wij een date op 2 maart?

14 februari 2011

Hebben wij een date op 2 maart?

Valentijnshartje.

Zwolse SP-ers hebben, afgelopen zaterdag in de Diezerstraat en maandagmorgen 14 februari op het station, Valentijnshartjes en Tomaatsponsjes uitgedeeld aan het publiek. Dit was om te wijzen op het belang van de verkiezingen van 2 maart voor de Provinciale Staten, én de Eerste Kamer. De SP liet weten dat de centrale vraag bij deze verkiezingen is: "Zijn we hard voor elkaar of hebben we hart voor elkaar?". Dit kabinet wil immers keiharde bezuinigingen doorvoeren op studenten, mensen met een handicap, mensen in de WSW, mensen die zorg nodig hebben...

Valentijn-Actie

De Valentijnshartjes en Tomaatsponsjes vonden gretig aftrek. Veel mensen lieten weten van plan zijn te gaan stemmen juist vanwege het belang van een proteststem tegen het kabinet. Ook blijkt er een hoop bezorgdheid over de maatregelen die het kabinet na de verkiezingen allemaal nog in petto heeft. Ten slotte gaven veel mensen blijk van hun verontwaardiging over de beslissing om een nieuwe missie in Afghanistan uit te voeren.

Valentijn-Actie

Lijsttrekker Frank Futselaar: "Dit waren weer twee mooie campagnedagen. Je merkt dat de Provinciale Statenverkiezingen steeds meer bij mensen gaan leven, en dat een groot deel van plan is het kabinet niet weg te laten komen met deze asociale bezuinigingsplannen."

Valentijn-Actie

U bent hier