h

SP op straat in Holtenbroek

24 juni 2012

SP op straat in Holtenbroek

Afgelopen zaterdag hebben SP'ers in winkelcentrum Holtenbroek kranten uitgedeeld en met de bewoners gesproken. Het bijkt dat de verkiezingen in Holtenbroek leven en dat de SP -en vooral lijsttrekker Emile Roemer- op grote steun onder de inwoners kan rekenen. Dat wekt verwachtingen voor een prachtige uitslag in Zwolle op 12 september.

SP op straat in Holtenbroek

SP-raadslid Frank Futselaar: "Behoorlijk wat mensen kwamen zelf op ons af voor een praatje, met name over hoe blij ze zijn dat het kabinet is gevallen. Het lijkt erop dat een fors aantal mensen in Holtenbroek van plan is SP te gaan stemmen. Als Zwolse SP moeten we nu zorgen dat we die stemmen vasthouden door deze zomer een pracht van een campagne toe voeren".

Tjitske Siderius op lijst Tweede Kamer
SP op het station Zwolle

U bent hier