h

Bij de SP zit je goed!

6 september 2012

Bij de SP zit je goed!

Bij de SP zit je goed stoel

In de binnenstad van Zwolle zijn allerlei rode stoelen verspreid met daarop de tekst: ‘Bij de SP zit je goed’. De SP wil met deze ludieke actie aandacht vragen voor de vorming van een links kabinet. Veel mensen op straat geven aan dat het tijd wordt voor een linkse samenwerking op landelijk niveau. Als mensen een echt links Kabinet willen is het verstandig om een stem uit te brengen op de SP, aldus de lokale afdeling. Daarnaast zijn op de website van SP vijf Zwolse redenen te vinden om op de SP te stemmen.

Zwols kandidaat-Kamerlid Tjitske Siderius: ‘In het verleden hebben we gezien dat zodra de PvdA haar zetels binnen heeft ze liever met de rechtse VVD flirt dan naar links te kijken. Wij denken dat de bevolking zit niet te wachten op een nieuw paars experiment. Als mensen de sociale voorzieningen in stand willen houden, het onderwijs toegankelijker willen maken en de zorg solidair willen opbouwen is er maar één partij die dat ook daadwerkelijk gaat waarmaken: de SP!’

Bij de SP zit je goed stoelen

De stoelen staan sinds gisteravond verspreid op verschillende locaties in de Binnenstad, op plekken waar extra zitruimte voor mensen wenselijk is en ze niet in de weg staan. De Zwolse SP krijgt al veel positieve reacties. Siderius: ‘De mensen zijn toe aan een Kabinet dat vertrouwen geeft in de toekomst. Een Kabinet dat oog heeft voor mensen in plaats van voor financieel gewin. We merken dat de Zwolse kiezer doorheeft dat hij bij de SP goed zit.’

SP voert campagne aan de poort postNL
Actie SP: stop het liggeld in het ziekenhuis
SP in Holtenbroek en Zwolle-Zuid op straat
Tjitske Siderius: tegen langstudeerboete en leerfabrieken
SP positief ontvangen in Zwolle Zuid
SP op straat in Holtenbroek
Tjitske Siderius op lijst Tweede Kamer
SP op het station Zwolle

U bent hier