h

SP in Holtenbroek en Zwolle-Zuid op straat

1 september 2012

SP in Holtenbroek en Zwolle-Zuid op straat

SP in Holtenbroek en Zwolle-Zuid op straat

Vandaag heeft de Zwolse SP campagne gevoerd op straat in Zwolle-Zuid en Holtenbroek. Honderden folders, tomaatsponsjes en andere spullen vonden gretig aftrek. De SP blijkt onder de Zwolse kiezers nog altijd bijzonder populair, aan het grote aantal positieve reacties te zien.

SP in Zwolle Zuid

SP-raadslid Frank Futselaar: "Wat mij opviel is dat veel mensen aangaven zich zorgen te maken over het onderwijs, een thema dat nog nauwelijks naar voren is gekomen deze campagne. Gelukkig zit dat bij de SP met een oud-onderwijzer as lijsttrekker wel goed."

Morgen, zondag 2 september, staat de SP op straat in het centrum in de Diezerstraat van 13:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.

Tjitske Siderius: tegen langstudeerboete en leerfabrieken
SP positief ontvangen in Zwolle Zuid
SP op straat in Holtenbroek
Tjitske Siderius op lijst Tweede Kamer
SP op het station Zwolle

U bent hier