h

SP voert campagne aan de poort postNL

5 september 2012

SP voert campagne aan de poort postNL

SP deelt lollys uit bij de poort van postNL

Dinsdagavond hebben Zwolse SP'ers tot twaalf uur 's nachts folders en lollys uitgedeeld aan de medewerkers van postNL. De vertrekkende avondploeg en de arriverende nachtploeg waren blij verrast dat er op dat uur en op die plek nog campagne gevoerd werd.

SP deelt lollys uit bij de poort van postNL

SP-raadslid Frank Futselaar: "We kregen veel leuke reacties en veel mensen gaven aan SP te gaan stemmen. Dat is ook niet zo vreemd, want juist medewerkers van postNL hebben de verschrikkelijke gevolgen van de afgelopen kabinetten aan de lijve kunnen voelen.

SP deelt lollys uit bij de poort van postNL

Door de gedwongen marktwerking zijn goede banen veranderd in wegwerpbanen en werkomstandigheden verslechterd. Na al het zuur dat deze werknemers over zich heen hebben gekregen vonden wij het wel tijd voor wat zoets, vandaar dat we ze naast een folder ook een lolly hebben toegestopt."

SP deelt lollys uit bij de poort van postNL

Actie SP: stop het liggeld in het ziekenhuis
SP in Holtenbroek en Zwolle-Zuid op straat
Tjitske Siderius: tegen langstudeerboete en leerfabrieken
SP positief ontvangen in Zwolle Zuid
SP op straat in Holtenbroek
Tjitske Siderius op lijst Tweede Kamer
SP op het station Zwolle

U bent hier