h

MEER KOOPKRACHT EN ECHTE BANEN!

17 november 2013

MEER KOOPKRACHT EN ECHTE BANEN!

Basta, het is tijd voor een ommezwaai

Zaterdag 30 november tussen 11:00 en 15:00 organiseert de FNV in samenwerking met de SP een manifestatie in Utrecht voor MEER KOOPKRACHT EN ECHTE BANEN.
Na de miljardenbezuinigingen van de afgelopen jaren krijgen we er nog eens 6 miljard bovenop in 2014. Wij zijn het totaal oneens met die draconische bezuinigingen, die geen enkel vertrouwen terugbrengen.

Want wat is de harde werkelijkheid?
Tienduizenden werknemers uit zorg, kinderopvang en bouw raken hun baan kwijt. Leraren, politie, gevangenismedewerkers krijgen er al jaren geen cent bij. En als je werkloos raakt, krijg je geen begeleiding naar ander werk. Werk dát er is, is bijna altijd onzeker.
De FNV en de SP willen investeren in mensen en de economie. Zo blijft werk behouden en kunnen mensen weer kopen wat ze nodig hebben. Onze boodschap aan het kabinet is dan ook: Koopkracht en echte banen. Bezuinigen is geen werk!

De FNV stelt die dag gratis busvervoer beschikbaar, ook vanuit Zwolle. Meld je tot en met 26 november aan via www.koopkrachtenechtebanen.nl Een andere mogelijkheid is om via de NS goedkope groepsreiskaarten te kopen, te vinden via: www.ns.nl/reizigers/producten/losse-kaartjes/groepsretour.

Zie de Basta folder voor meer informatie!

U bent hier