h

SP op straat tegen sluiting verzorgingshuizen

18 april 2014

SP op straat tegen sluiting verzorgingshuizen

Donderdagavond 17 april heeft de SP ruim 100 getekende ansichtkaarten tegen de gedwongen verhuizing van ouderen opgehaald.  Vele Zwollenaren vinden het, evenals de SP, niet kunnen dat we als fatsoenlijk land zo omgaan met onze ouderen.

De SP vindt dat ouderen hebben recht op een fatsoenlijke plek om hun laatste dagen in comfort en gezelligheid te slijten. Om ze nu op straat te zetten en tegelijkertijd ook nog fors te bezuinigen op de thuiszorg is precies het tegengestelde.

Gewapend met een een bakfiets gevuld met een stoel, een spinnewiel en een verhuisdoos stonden vele SP'ers in de Diezerstraat aandacht te vragen voor deze actie en de ansichtkaarten te tekenen.

Dit onzalige VVD-PvdA-plan moet nu van tafel. Onze ouderen verdienen beter.

U bent hier