h

Emile Roemer op bevrijdingsfestival Zwolle

2 mei 2014

Emile Roemer op bevrijdingsfestival Zwolle

Op 5 mei zal landelijke SP-fractievoorzitter Emile Roemer op het bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle spreken. Hij zal onder de vlag “mensen met een missie” het gesprek aangaan over de huidige samenleving en hoe hij zich inzet deze te verbeteren.

In het kennistheater naast het hoofdpodium op het bevrijdingsfestival worden verschillende lezingen, optredens en debatten gehouden onder het motto “vrijheid geef je door”. Omdat Roemer vrijheid een zeer belangrijk thema vindt, gaat hij graag de mogelijkheid aan om met anderen te discussiëren over de manier om een vrije maatschappij het beste in te richten.

Emile Roemer is van 13.55-14.15 te zien in het kennistheater (Bloementuin) naast het hoofdpodium.

U bent hier