h

SP in actie tegen massaontslag Carinova

5 september 2014

SP in actie tegen massaontslag Carinova

Deze week kregen duizend werknemers van Carinova te horen dat ze begin volgend jaar hun baan gaan verliezen. Het gaat om functies in de huishoudelijke hulp. Carinova is een van de belangrijkste zorgaanbieders in de regio. In Zwolle gaat het om zeker 400 clienten.

De SP Zwolle is een protestactie gestart tegen het dreigende massaontslag van Carinova en we merken dat het erg leeft in Zwolle. Afgelopen donderdagavond hebben ruim 200 mensen hun handtekening gezet tegen dit massaontslag.

Komende zaterdag zal de SP opnieuw actie voeren. Tussen 11.00 en 13.00 uur staan leden van de SP in de binnenstad om iedereen de gelegenheid te geven een handtekening te zetten tegen dit massaontslag. Wie niet in de gelegenheid is om dan te tekenen, kan ook online de actie steunen.

U bent hier