h

TSN-medewerkers kom naar Den Haag

14 december 2015

TSN-medewerkers kom naar Den Haag

De Zwolse SP roept werknemers en klanten van TSN die zich zorgen maken over de toekomst van het bedrijf en hun zorg op om naar het debat in de Tweede Kamer over de toekomst van het bedrijf te komen.  Op donderdagochtend van 10.00 tot 13.00  vindt het door het Zwolse SP-kamerlid Tjitske Siderius aangevraagde debat over de toekomst van TSN plaats.

Enkele weken geleden bleek dat TSN, de grootste thuiszorgaanbieder in Nederland, in zware financiële problemen zit. Hiermee staan 12.000 banen op de tocht en dreigen zo’n 40.000 mensen hun zorg te verliezen. De SP wil zich inzetten om werk en zorgverlening te behouden en wil dat staatssecretaris Van Rijn het bedrijf te hulp schiet.

De Zwolse afdeling van de SP roept daarom alle Zwolse medewerkers van TSN en hun cliënten op om woensdagmiddag naar Den Haag te komen om het kamerdebat bij te wonen  om de politiek onder druk te zetten om TSN niet ten onder te laten gaan.

SP-raadslid Frank Futselaar: ‘Het is nu erop of eronder voor TSN. 164 Zwollenaren dreigen hun baan te verliezen, en honderden stadsgenoten hun zorg. Dat moeten we voorkomen. Vandaar onze oproep om mee naar Den Haag te gaan.’

De SP roept medewerkers en cliënten die meewillen zich te melden via ffutselaar@sp.nl of 06-29185325. Bij voldoende aanmeldingen wordt een bus geregeld voor het vervoer.

U bent hier