h

SP in gesprek bij Driezorg

19 november 2016

SP in gesprek bij Driezorg

Zaterdag 19 november gaan SP-activisten onder leiding van SP-raadslid Sandra Drost in gesprek met personeel, werknemers en bezoekers bij de Driezorg-instelling de Rivierenhof in de Aa-landen in Zwolle. Aanleiding is de aanhoudende zorgwekkende berichtgeving over Driezorg.

Vorig jaar kwam Driezorg als instelling onder verscherpt toezicht te staan. Er  volgde een herstelplan, maar het opstappen van de top van Driezorg zorgt voor nieuwe onrust onder cliënten en personeel van de zorginstelling.

SP-raadslid Sandra Drost: “Wij horen dat bewoners, familie en personeel van Driezorg niet goed weten waar ze aan toe zijn en zich zorgen maken om de toekomst van de instelling. Wij willen graag horen wat er onder de werknemers en de cliënten leeft, dus willen we zoveel mogelijk echt in gesprek. De feiten hoor je gemakkelijker van de werkvloer dan uit een jaarverslag, is onze ervaring.”

De SP zal zaterdag aanwezig zijn bij de Rivierenhof in de Aa-landen vanaf 10.30 uur.

U bent hier