h

Zorg dat je erbij bent!

19 november 2016

Zorg dat je erbij bent!

Het Nationaal ZorgFonds, een initiatief van de SP, is inmiddels het gesprek van de dag onder vele mensen. In nieuwsprogramma's wordt gesproken over het onrechtvaardige eigen risico in de zorg. Wetenschappers en economen doen hun best om hetzij de marktwerking in de zorg te bestrijden, of angstvallig toch maar een beetje te verdedigen.

Foto: SP

Het is dus hoog tijd voor het Nationaal ZorgFonds. Om dat te bereiken, bouwen we aan een brede beweging. En daar is jouw hulp hard bij nodig! Daarom organiseer het comité Nationaal ZorgFonds op zaterdag 26 november een grote startmanifestatie in Den Haag. Op die dag komen we bij elkaar met alle mensen die hun steentje bij willen dragen aan onze groeiende beweging. Wil je de Landelijke Aftrap niet missen? Meld je dan aan via de website.

Voor al onze supporters organiseren we busvervoer naar Den Haag. De bussen vertrekken vanaf tientallen locaties door het land en voor 5 euro kan je met de bus mee. Betalen kan bij het instappen.
Wie: Iedereen die zijn of haar steentje bij wil dragen aan het Nationaal ZorgFonds
Wat: Landelijke Aftrap met sprekers, muziek en spektakel!
Waar: Spuiplein, Den Haag
Wanneer: Het programma start om 12.00 uur

Samen bouwen we aan betere en betaalbare zorg. Tot 26 november!

U bent hier