h

Afdeling Zwolle gaat door in 2017

19 januari 2017

Afdeling Zwolle gaat door in 2017

Foto: SP

De afdeling van Zwolle gaat ook onvermoeibaar door in 2017. We wensen u allen een goed 2017 toe!

De acties gaan door! Zo hebben we 161 zorgverleners in Zwolle aangeschreven en opgeroepen zich aan te sluiten bij de campagne voor het Nationaal Zorgfonds. Voor een zorgstelsel waarin zorgverleners weer mogen samenwerken voor betere zorg, in plaats van elkaar kapot te moeten concurreren in een race to the bottom. Waarin mensen die zorg nodig hebben weten dat professionals zich volop voor hen mogen inzetten. Dat moet ook Zwolse huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten als muziek in de oren klinken! Ben jij al vriendje van het Nationaal Zorgfonds ? Ga snel naar: www.nationaalzorgfonds.nl en sluit je aan !

Foto: SP

SP Zwolle is de straat op gegaan om u allen een goed 2017 te wensen. Ook on 2017 kunt u op de afdeling Zwolle rekenen. Laat van u horen of doe met ons mee!

U bent hier