h

De SP trekt de buurt in!

9 april 2017

De SP trekt de buurt in!

Foto: SP

De verkiezingen zijn voorbij, maar de SP blijft zich actief inzetten voor Zwolle! De komende maanden zal de Zwolse SP diverse buurten gaan bezoeken om met de bewoners in gesprek te gaan. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Dieze-Oost.

Actieve SP’ers gaan regelmatig langs de deuren om van de bewoners te horen wat er in de wijk speelt. De afgelopen twee zaterdagen heeft de Zwolse SP Dieze-Oost bezocht. Fractievoorzitter Brammert Geerling: "Dieze Oost is een buurt waar wij veel komen om de vinger aan de pols te houden, maar dit is pas het begin. De komende maanden zullen wij in nog veel meer wijken te vinden zijn om actief met de mensen in gesprek te gaan. Dat is immers de manier om te leren wat er echt speelt in de stad, niet op de stoeltjes in het stadhuis."

U bent hier