h

Zwolle steunt Bloeiend Verzet

5 november 2017

Zwolle steunt Bloeiend Verzet

4 november is de landelijke actiedag Bloeiend Verzet. Deze dag is een bloeiend eerbetoon aan de strijdbare Groningers die al zo lang strijden tegen de schade die veroorzaakt wordt door de gaswinning. Zwolle steunt deze actie ook, om zo te laten zien dat we ook in Zwolle de Groningers een hart onder de riem steken. 

Zaterdag 4 november kunt u de actie steunen in winkelcentrum Zwolle Zuid! Van het ingezamelde geld worden bloembollen gekocht. 11 november worden die geplant in Groningen. In het voorjaar zal dit leiden tot een prachtig bloembed.Bloeiend Verzet wordt gesteund door meerdere muzikanten uit Groningen, Technisch manager bij FC Groningen Ron Jans en door verschillende bedrijven en politieke partijen.

U kunt meedoen en deze mooie actie ondersteunen, door te doneren of een bericht achter te laten via www.bloeiendverzet.nl. Alvast bedankt!

U bent hier