h

Ledenvergadering kiest nieuw bestuur

14 maart 2019

Ledenvergadering kiest nieuw bestuur

Foto: SP Zwolle / Vertrekkend voorzitter Simon Zandvliet draagt het stokje over aan onze nieuwe voorzitter Maurits Kersten.

Gisteravond hebben wij tijdens onze ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Simon Zandvliet (links op de foto) geeft het stokje door aan onze nieuwe voorzitter Maurits Kersten.

Shanna Jansen van Jorksveld is verkozen als nieuwe organisatiesecretaris. Naast het ijzersterke duo Maurits en Shanna treedt een vernieuwd en uitgebreid bestuur aan, bestaande uit Kim Ahlers, Khaled Sa'ad, Thomas Boose, Lisanne Oldenkamp en Robert Bos. Brammert Geerling (fractievoorzitter) en Sem Dijkstra (aanvoerder van onze jongerenafdeling) blijven lid van het bestuur. Wij wensen Maurits en het nieuwe bestuur veel succes in de komende periode!

U bent hier