h

SP geeft GroenLinks-wethouder WC-eend voor nepinterview

11 maart 2019

SP geeft GroenLinks-wethouder WC-eend voor nepinterview

Foto: SP Zwolle / SP-fractievoorzitter Brammert Geerling biedt wethouder Sloots een fles WC-eend aan.

Deze week publiceerde de gemeente Zwolle een zelfgefabriceerd interview met wethouder Klaas Sloots in De Swollenaer. De wethouder zou hiermee “het echte verhaal” vertellen over de geplande bezuinigingen op de zorg. De SP hekelt het feit dat de wethouder doet alsof er niks aan de hand is terwijl er miljoenen gaan worden bezuinigd op de Zwolse zorg. Daarom deed de SP-fractievoorzitter Brammert Geerling wethouder Sloots dinsdagavond een fles WC-eend cadeau. 

De SP lanceerde vorige week de publiciteitscampagne “Hun bezuinigingen, uw zorg!” om Zwollenaren te informeren over de geplande bezuinigen op de zorg en kiezers van coalitiepartijen GroenLinks en Swollwacht op te roepen deze partijen aan hun verkiezingsbeloften te herinneren niet te bezuinigen op de zorg.

U bent hier