h

SP Zwolle steunt The Livingroom

13 april 2019

SP Zwolle steunt The Livingroom

Café The Livingroom moet stoppen met versterkte livemuziek. Dit vanwege aanhoudende klachten over geluidsoverlast van een buurman. Dit is een grote klap voor onze stad! 

We verliezen de plek waar onze bruisende muziekscene voor een belangrijk deel ontstaat. Steeds opnieuw gebeurt dit, omdat aan opkomend muziektalent een kans geboden wordt zich te ontplooien.

De SP is voor méér muziek in de binnenstad, méér culturele broedplaatsen en méér cultuur van onderaf. The Livingroom biedt dat allemaal! Daarom vinden wij het belangrijk dat The Livingroom blijft bestaan als plek waar Zwolse artiesten hun vleugels kunnen uitslaan. Vind jij dat ook? Klik dan op deze link en teken de petitie.

Afgelopen donderdagavond waren we in The Livingroom om onze steun uit te spreken. Check onze Facebook-pagina voor het filmpje dat we hiervan maakten. Wij blijven ons inzetten, binnen en buiten de gemeenteraad!

U bent hier