h

SPandoek op tournee: niet klappen maar lappen!

21 oktober 2020

SPandoek op tournee: niet klappen maar lappen!

Foto: SP Zwolle / Spandoek Niet klappen maar lappen

Applaus is leuk, maar daarmee kun je je boterham niet beleggen. De SP wil een eerlijke beloning voor zorgmedewerkers, meer zeggenschap over de zorg die ze verlenen, en meer handen aan het bed zodat de werkdruk eindelijk weer normaal kan worden. Niet klappen maar lappen!

Jaar in jaar uit wordt er bezuinigd op de zorg. Brammert Geerling, fractievoorzitter van de SP Zwolle: "Nu, in tijden van crisis, wordt nog duidelijker wat dat met mensen doet. Onze zorgmedewerkers verdienen veel beter. Maar de regering laat hen in de kou staan."

Op 5 september was er een landelijke online manifestatie voor de zorg. Wilt u deze terugkijken? Klik dan op deze link. Om de mensen in de zorg te laten weten dat wij naast hen staan, is de SP Zwolle begonnen met een SPandoeken-tournee.

Robert Bos, actiecoördinator voor de SP: "Onze zorghelden werken zich de blubber en krijgen niet wat ze nodig hebben. Wij waarderen hen wél en daarom hangen wij ons SPandoek op verschillende plekken door Zwolle. Niet klappen, maar lappen!"

120.000 mensen hebben al hun steun uitgesproken voor échte waardering voor onze zorghelden. Spreek ook uw steun uit op www.beloondhelden.nlWeet u een goede plek waar ons SPandoek een poosje kan hangen? Stuur een mailtje aan zwolle@sp.nl.

Foto: SP Zwolle / SP'ers hangen het spandoek op bij het Isala Ziekenhuis.

U bent hier