h

De verkiezingscampagne is begonnen!

30 januari 2021

De verkiezingscampagne is begonnen!

Foto: SP Zwolle / SP-gemeenteraadslid Bert gaat met buurtbewoners in gesprek.

Op 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Die zijn heel belangrijk, want het is tijd voor een eerlijker Nederland. Hard werken moet beter beloond worden, wonen moet betaalbaar zijn en de zorg moet beter voor iedereen. In Zwolle is de verkiezingscampagne begonnen!

De hele middag van zaterdag 30 januari reed onze SPectaculaire tomatenauto door Holtenbroek. Tegelijkertijd belden 14 SP'ers helemaal coronaproof bij buurtbewoners aan. We droegen mondkapjes, hadden ontsmettingsmiddel bij ons en dankzij onze 1,5-meter-matten hielden we ruim voldoende afstand. 

Zo spraken we veel mensen, en mensen vonden het leuk dat we aanbelden. Ook in coronatijd! We spraken met bewoners over betere zorg, hogere lonen en een betaalbare huur. Nederland moet eerlijker! En dat kan als de SP groot wordt na 17 maart. Wilt u ook dat Nederland eerlijker wordt? Stem SP!

U bent hier