h

Ruim 400 handtekeningen tegen verkeersoverlast Zwarte Waterzone

2 november 2021

Ruim 400 handtekeningen tegen verkeersoverlast Zwarte Waterzone

Foto: SP

De actiegroep verkeersoverlast Holtenbroek overhandigde maandagavond ruim 400 handtekeningen aan de gemeenteraad. Wijkbewoners in Holtenbroek maken zich zorgen over de gevolgen van de bouwplannen in de Zwarte Waterzone.

Als de plannen doorgaan zullen er 1500 verkeersbewegingen per dag bijkomen. Daar is in de plannen geen oplossing voor. Terwijl het nu al vaak erg druk is in Holtenbroek. Rene Dinkelberg sprak namens de actiegroep de gemeenteraad toe. Ze zijn op dit moment in overleg met lokale scholen over de al bestaande verkeersproblemen.

Maandag 8 november organiseert de SP een protest voor het stadhuis (18:30-19:30) tegen de plannen in de Zwarte Waterzone. De actiegroep verkeersoverlast Holtenbroek steunt dat protest.

U bent hier