h

SP Zwolle doet buurtonderzoek in Assendorp en opent meldpunt

28 maart 2022

SP Zwolle doet buurtonderzoek in Assendorp en opent meldpunt

Foto: SP Zwolle / Zwolse SP'ers buurten in Assendorp

Op 28 maart waren Zwolse SP’ers in Assendorp voor een buurtonderzoek naar misstanden rondom kamerverhuur. De SP krijgt signalen uit de buurt dat een particuliere verhuurder zijn huizen laat verloederen, met levensgevaarlijke situaties tot gevolg. We gingen met bewoners in gesprek over de toestand van hun woningen en over hoe we hier samen iets aan kunnen doen. Klik op 'Lees verder' om verder te lezen!

Huur jij ook een kamer in Assendorp waar je door vloeren zakt, waar het binnen net zo hard regent als buiten of waar je dagelijks het gevaar loopt geëlektrocuteerd te worden onder de douche - maar heb je ons niet gesproken? We hebben een meldpunt geopend! Laat je gegevens hier achter, dan nemen we snel contact met je op!

Reactie toevoegen

U bent hier