h

SP Zwolle heeft nieuwe voorzitter en organisatiesecretaris

12 juli 2023

SP Zwolle heeft nieuwe voorzitter en organisatiesecretaris

Foto: Eduard van Scheltinga

Robert Bos en Eduard van Scheltinga hebben het afgelopen half jaar de Zwolse SP-afdeling geleid, maar doen nu om privé-redenen een stapje terug. Zij gaan verder als algemeen bestuurslid. Bestuursleden Sandra Drost en Bert Sluijer nemen daarom de leiding over.

Sandra Drost is de nieuwe voorzitter van de SP Zwolle. Zij was eerder gemeenteraadslid voor onze afdeling. Ze werkt in de zorg en is sinds april onderdeel van het afdelingsbestuur. Ze heeft er heel veel zin om de afvalboete afgeschaft te krijgen.

Bert Sluijer is de nieuwe organisatiesecretaris. Hij is in april nog onderscheiden met de zilveren tomaat, wegens zijn uitzonderlijke verdiensten. Hij is gemeenteraadslid geweest en staat al jaren dag en nacht klaar voor een sociaal Zwolle.

Sandra en Bert, heel veel succes!

Reactie toevoegen

U bent hier