h

Kimberly Lindenhovius

Mijn naam is Kimberly Lindenhovius, ik ben 20 jaar en ik woon sinds een half jaartje met mijn vriend in Zwartsluis.

Ik ben zo’n 3 jaar geleden begonnen met een studie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. In de tussentijd ben ik nog gewisseld van studie en op dit moment zit ik in een tussenjaar. Door mijn eerste studie ben ik in contact gekomen met de toenmalige contactpersoon van ROOD Zwolle. Nadat ik werd meegesleept naar een demonstratie waar ROOD ook aan meedeed, begon ik me steeds meer te interesseren voor ROOD en daarbij ook de SP. Na ongeveer een half jaartje heb ik me dan ook aangesloten bij de club.

Ik heb altijd al geweten dat ik in een eerlijkere wereld wil leven, maar ik ben opgegroeid met het idee dat we niets kunnen veranderen en dat we het er maar mee moeten doen, want beter wordt het toch niet.

Sinds ik bij de SP zit, heb ik geleerd dat wij als mens het recht hebben om te vechten voor wat we verdienen. We mogen allemaal zijn wie wij zijn en we verdienen allemaal eerlijke kansen om de beste versie van onszelf te kunnen worden. Ik ben van mening dat niets doen je sowieso nergens zal brengen, maar als we samen in actie komen, kunnen we het ver schoppen!

U bent hier