h

Harry van Bommel in Zwolle voor studentendebat

17 augustus 2007

Harry van Bommel in Zwolle voor studentendebat

Tijdens de algemene introductieweek van Zwolle organiseren VU podium, Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) en de GRASweek op 22 augustus een groot studentendebat. In een vijf tegen vijf setting gaan de nieuwe eerstejaarsstudenten in debat met prominente Zwollenaren en experts. Onderwerpen als onderwijskwaliteit, studentenverenigingsleven en alcoholgebruik komen aan bod. Tijdens het onderwijsdebat zullen de debaters zich onder meer afvragen of studenten verplicht naar college toe moeten of het krijgen van goed onderwijs de verantwoordelijkheid van de student zelf is. Bij het thema alcoholgebruik staat met name de leeftijdsgrens voor alcoholgebruik ter discussie.

SP Tweede Kamerlid Harry van Bommel is één van de debaters. Het debat vindt plaats in het Ter Pelkwijk Park en begint om 20:00.

Harry van Bommel

SP Zwolle heet nieuwe studenten welkom
Flyer Zwolle Studentenstad

U bent hier