h

Geen bezuinigingen sociale werkvoorzieningen

21 november 2010

Geen bezuinigingen sociale werkvoorzieningen

Zwolle, Armoede Werkt Niet

Afgelopen zaterdag stond de SP in de Diezerstraat om te protesteren tegen de bezuinigingen op de sociale werkvoorziening. Door de plannen van het kabinet dreigen 30.000 arbeidsgehandicapten achter te geraniums te belanden. Om dit de voorkomen is de SP begonnen met de campagne 'Armoede Werkt niet'.

Zwolle, Armoede Werkt Niet

Veel winkelende Zwollenaren wilden graag hun handtekening zetten tegen de asociale afbraakplannen van het kabinet. Ze maken zich ook zorgen om de toekomst van onze eigen WEZO en de Zwollenaren in deze sociale werkvoorziening. Afgelopen donderdagochtend stonden SPĀ“ers ook bij de poort van de WEZO om de werknemers op de roepen naar de grote manifestatie tegen de bezuinigingen op 27 november in Den Bosch te gaan. Zie het artikel 'Tevredenheid over Wezoactie' in De Stentor voor een verslag van deze actie.

Armoede werkt niet
BUSVERVOER 27 november 2010
Artikel 'Tevredenheid over Wezoactie' in De Stentor
SP aan de poort bij de Wezo

U bent hier