h

Buurten in plaats van Bobo-feestje

20 februari 2014

Buurten in plaats van Bobo-feestje

Gisteravond is de SP de AA-landen ingetrokken om met bewoners te praten over de veiligheidssituatie in de wijk en verkiezingen. De partij deed dit tijdens de gezamenlijke verkiezingsaftrap die de andere partijen organiseerden in het stadhuis. De SP heeft geen behoefte aan borrelen op kosten van de gemeenschap maar gebruikt die tijd liever om met Zwollenaren te praten over wat en beweegt en wat er beter kan in de stad.

Gelukkig bleken er veel bewoners van de AA-landen betrokken bij hun wijk en bereid over problemen en de goede zaken in de buurt te praten. Er gaat gelukkig veel goed in de wijk, al is er bij een aantal bewoners wel een groeiend gevoel van onveiligheid, mede door de stijging van het aantal inbraken de afgelopen jaren. Hiermee wordt de SP gesteund in het standpunt dat inbraakbestrijding de eerste prioriteit van de politie in de stad zou moeten zijn.

U bent hier