h

3 keer NEE in Zwolle

1 april 2016

3 keer NEE in Zwolle

Foto: Fons Osseweijer

Vandaag was de 3 keer NEE-tour van de SP in Zwolle. De SP stelt dat het associatieverdrag slecht is voor Nederland, slecht voor Oekraine en slecht voor Europa. Dat zijn 3 redenen om 'nee' te stemmen bij het referendum komende woensdag. 

Foto: Fons Osseweijer

Onder leiding van SP-kamerlid Harry van Bommel, voor de tweede keer deze week in Zwolle, trok de vrolijke SP-stoet door de Diezerstraat om Zwollenaren te wijzen op het belang te gaan stemmen bij het referendum en op het belang van een 'nee;.

Foto: Fons Osseweijer

Het bleek al gauw dat veel Zwollenaren op 6 april voor een 'nee' gaan kiezen. Voor de twijfelaars waren er folders en interessante gesprekken over waarom een 'ja' slecht zou zijn voor ons en voor de Oekrainers.

Zie voor argumenten voor een 'nee' bij het referendum de speciale campagnewebsite van de SP.

Foto: Fons Ossewijer

U bent hier