h

SP Tweede Kamerlid Cem Lacin en HoogOverijssel spreken in Stadshagen over toekomst Lelystad Airport

2 maart 2018

SP Tweede Kamerlid Cem Lacin en HoogOverijssel spreken in Stadshagen over toekomst Lelystad Airport

Foto: SP

SP Tweede Kamerlid Cem Lacin komt maandag 5 maart naar de Zwolse wijk Stadshagen. Hier zal hij spreken met vertegenwoordigers van HoogOverijssel over de toekomst van Lelystad Airport en de gevolgen voor Stadshagen en Zwolle. Onder grote druk van bewoners en actiegroepen heeft het kabinet bakzeil gehaald en de opening van Lelystad Airport met een jaar uitgesteld. Daarmee is de overlast door laagvliegende vliegtuigen voor Zwolle nog niet van de baan. Wat de SP betreft is uitstel de eerste stap richting afstel.

Belangstellenden zijn om 15:00 van harte welkom in het Cultuurhuis om mee te komen praten. Aansluitend zal de SP in de wijk langs de deuren gaan om met bewoners te spreken over de toekomst van Lelystad Airport en de komende gemeenteraadsverkiezingen.

U bent hier