h

Algemene ledenvergadering

18 oktober 2018

Algemene ledenvergadering

Foto: SP
Donderdag 11 oktober had de Zwolse SP haar ledenvergadering. Dit keer stond de vergadering in het teken van de komende provinciale verkiezingen.
 
 
Het concept verkiezingsprogramma; op de onderwerpen in het verkiezingsprogramma werd goed gereageerd, verbetert, aangevuld en gestemd. Binnenkort worden zowel het verbeterde en aangevulde verkieingsprgramma opnieuw beoordeeld door een nieuwe algemene ledenvergadering. De kandidatenlijst, met daarop 30 mensen uit de provincie Overijssel, voor de komende verkiezingen in Maart 2019 werd goed ontvangen. Op de lijst staat ook Zwolle goed vertegenwoordigd. 
 
Tijdens de vergadering werd ons aftredend raadslid Sandra Drost in het zonnetje gezet. Ze werd door onze fractievoorzitter Brammert Geerling benoemd en geëerd. Na een groot applaus en een prachtig kado, een boek over krachtige vrouwen in de politiek, namen we afscheid van Sandra als raadslid. Zij blijft zeker actief voor de SP in Zwolle. Door de opleiding, waar ze mee bezig is voor haar werk, kan zij zich niet inzetten in haar raadswerk zoals ze dat zal willen. 29 oktober wordt Bert Sluijer geïnstaleerd in de raad. 
 
Simon Zandvliet, voorzitter SP Zwolle; "Geweldig dat onze Zwolse club zo betrokken is, bij wat in de provincie speelt. Met zoveel activisten gaan we een topcampagne tegemoet.

U bent hier